Hey, pixel van het Leet universum!
Misschien wist je het niet maar met een account op LeetFM heb je toegang tot veel gratis functies!

Log in of Registreer een account op LeetFM en krijg toegang tot de extra functies!
Je luistert tot 19:00 naar:
Texano ...met 295 luisteraars!
Huidig nummer: Afrojack & Fais - Used To Have It All
DJ Texano zegt: Op dit moment draait Willie de lekkerste plaatjes voor jou. Benieuwd wanneer de volgende LIVE DJ te horen is op LeetFM? Check dan nu de radiogids.

Shoutlijn || Requestlijn || Competitielijn

Waarom een account op LeetFM

Eigen profiel customizen
Shout en/of request insturen
Gastenboek bericht achterlaten
Reageren onder nieuwsberichten
Solliciteren voor een functie op LeetFM

Inloggen op LeetFM


» Nog geen account? Klik hier om te registreren.

LeetFM versie 1
Het verhaal achter onze versie 1
Na een lange break was een gloednieuw begin een must voor LeetFM. Het werd al gauw duidelijk dat dit nieuwe begin een groot feest zou gaan worden. Er werd gelijk al veel energie en tijd gestoken in de V1.0, en dat was het allemaal zeker waard. Een website met veel functies en een unieke uitstraling.
Dat mede mogelijk werd gemaakt door het design van Sam. Dewi en Levi hebben het systeem in elkaar gezet.

17-08-2015 - 20-12-2015
LeetFM versie 2
Het verhaal achter onze versie 2
Enkele maanden heeft iedereen kunnen genieten van de V1.0 tot eigenlijk het besef kwam dat dit nog niet is wat we zoeken. Wij, van LeetFM, zijn toe aan iets nieuws een website die beter bij LeetFM past en daarnaast heel toegankelijk is voor de bezoekers.

Nadat het besluit genomen was om V1.0 vaarwel te zeggen werd de onderhoudspagina gelanceerd. Het realiseren van een nieuwe website was echt van start gegaan. Jack was bereid om zich bezig te houden met de layout, zodat Dewi later helemaal zijn gang kon gaan om dit alles tot de nieuwe versie te maken van LeetFM. Toen Dewi op de helft was met het systeem hadden de Deejays een meeting georganiseerd en de deejays zouden het heel tof vinden als de nieuwe site online zou kunnen komen op de dag van de meeting. Omdat Dewi de site misschien niet optijd zou kunnen afmaken was Jack bereid hem te helpen.

Het resultaat: een nieuwe website in een totaal ander jasje dan voorheen. Overzichtelijk en daarnaast toegankelijk via alle apparaten. Nieuwe features zoals de statistieken en een hit van de week en nog veel meer.

05-03-2016 - 27-02-2017
LeetFM versie 3
Het verhaal achter onze versie 3
Ook websites worden oud. Bijna een jaar lang heeft iedereen kunnen genieten van versie 2, maar zoals het gaat met oude dingen, vaak zijn ze na verloop van tijd toe aan vernieuwing. Aangezien sommige functies niet meer optimaal werkten, werd er besloten om over te gaan tot onderhoud. Zo was er alle aandacht was voor het bedenken van een nieuwe style.

Dat ging niet zonder slag of stoot, want Dewi, Levi en Roy hadden een overvloed aan ideeën. Verschillende styles werden uitgewerkt, om uiteindelijk tot de nieuwe website te komen. Ze hebben de tijd genomen om LeetFM een volledige make-over te geven en dat is de tijd meer dan waard geweest. Voorzien van een gloednieuw logo en een nieuwe hoofdkleur 'roze' is een nieuw LeetFM geboren. Bijzonder aan deze versie is dat het nog de basis onderdelen bevat, maar dat zal niet lang zo blijven. Gedurende de komende tijd zullen er nieuwe, uitgebreide features verschijnen die de website compleet maken.

18-07-2017 - Huidig
Hit van de Week (21)
Dit is de huidige hit van de week
Er is geen hit van de week gevonden.
Welkom, Unicornwenda!